جریان خون ضعیف: اگر رحم یک منبع کافی از خون دریافت نکند، ممکن است مشکل ایجاد بوجود آید و یک اندومتری که به اندازه کافی ضخیم نباشد، ایجاد شود. عدم جریان خون مناسب ممکن است به علت رحم کج، فیبروئید رحم یا حتی یک شیوه زندگی بدون تحرک باشد.

سرعت اشتباه رشد اندومتر: به طور کلی، مشاهده شده‌است که هر ضخامت کم‌تر از 6 میلی متر می‌تواند از موفقیت جلوگیری کند. با این حال، حتی در ضخامت 8 میلی متر اگر رشد لایه اندومتر با سرعتی که باید باشد صورت نگیرد، هنوز هم می‌تواند باعث شکست شود.

مسائل مرتبط با استروژن: سطوح پایین تر استروژن ممکن است گاهی مانع ایجاد رشد سلولی و ضخیم شدن لایه آندومتر در صورت ضرورت شود.

عملکرد نامناسب پروژسترون: هورمون های پروژسترون نیز نمی توانند به شیوه ای که نیاز دارند عمل کنند و منجر به ایجاد اندومتر نازک می شوند.

اثرات جانبی داروهای باروری: در یک پیچ و تاب بی رحمانه، داروهای خاصی که برای افزایش باروری و تخمک گذاری استفاده می شوند، ممکن است به طور ناگهانی یک عارضه جانبی ایجاد کنند و منجر به نازک شدن لایه آندومتر شوند.

سبک زندگی همراه با استرس: عدم وجود استراحت و خواب کافی می تواند منجر به استرس شود که از رشد مطلوب لایه آندومتر جلوگیری می کند.

ادامه مطلب را در لینک بخوانید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها