کیسه صفرا یک عضو شبیه گلابی کوچک است که در زیر کبد در سمت راست شکم قرار گرفته ‌است. وظیفه کیسه صفرا، نگهداری و تهیه صفرا است، مایعی که از کبد تولید می‌شود و به هضم چربی‌ها در غذاهایی که می‌خورید کمک می‌کند. کیسه صفرا از چندین ماده شامل بیلی روبین و کلسترول تشکیل شده‌است.
کیسه صفرا با گروهی از مجاری، از جمله مجرای کبدی، کانال کیستیک و مجرای صفراوی مشترک، به کبد و روده وصل شده است. وقتی که غذا می خورید، صفرا از طریق مجرای صفراوی معمول به روده وارد می شود تا در هضم غذا، مخصوصا غذاهای چرب کمک کند.

چه کسانی در معرض سنگ صفرا هستند؟نافراد بالای 40 سالافرادی که سابقه خانوادگی سنگ های صفراوی دارند. (بستگان بیمار)افرادی که اضافه وزن دارند یا چاق هستند.افرادی که در یک دوره کوتاه مدت وزن زیادی را از دست می دهند.افرادی که مبتلا به دیابت هستند.افراد مبتلا به بیماری کرون.افرادی که رژیم غذایی آن ها دارای چربی و کلسترول بالا است.افرادی که داروهایی مصرف می کنند که کلسترول را پایین می آورند.

ادامه مطلب را در لینک بخوانید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها