یک لیوان آب جوش می گیرید
سه چهارم این لیوان را آب جوش پر می کنید
یک قاشق غذاخوری گلپر. همین گلپری که روی باقالی ها می ریزند زمستان ها می خورند. بریزید داخل لیوان
یک قاشق مربا خوری هم اسفند اضافه کنید. دو سه تا اگر بیشتر هم شود مهم نیست و اتفاقی نمی افتد
حالا با دست بردارید یا با قاشق غذاخوری (فرقی نمی کند). می ریزید در این لیوان آّب جوش
می گذارید 10 دقیقه این اسفند با این آب جوش همین طوری بماند
در لیوان. بعد از ده دقیقه صافش می کنید. صاف که کردید این آب، محتوایش هم عصاره گلپر دارد و هم عصاره اسفند
در نتیجه این آّب را در آن عسل می ریزید و شیرینش می کنید

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها